Wat is WIFIM

WAT IS WIFIM?

WiFi technologie gebaseerd op social WiFi hotspots wordt steeds populairder.

Uw klanten liken uw Facebook, Twitter, Foursquare en Instagram pagina en krijgen direct toegang tot Internet, snel en eenvoudig. Hoe meer Likes en shares, des te meer online en mond tot mondreclame voor uw onderneming. Uw winst is: moeiteloos en automatische groei van uw klantenkring.

Simpel gezegd: Bent u op zoek om naar Gratis reclame voor uw bedrijf en te groeien met minimaal 30%? Dan is WIFIM de oplossing voor u!

Like en share is reclame!

WIFIM bestaan uit een unieke ingebouwde marketingtool waarmee u heel simpel, snel promoties en campagnes kunt starten. Vervolgens kunnen deze gratis via social media gedeeld worden. Aanbiedingen, acties en events adverteert u dus moeiteloos onder de mensen die er echt toe doen.

Het WIFIM systeem wordt in uw bestaande netwerk aangesloten en wij begeleiden u door de social mediastappen die u dient te maken om verbinding met Internet te krijgen.

PROMOTIE EN MARKETING

Iedere onderneming heeft -ongeacht hun omvang- behoefte aan promotie en marketing. Social Media is hier bij uitstek het medium voor. Vrijwel iedereen brengt tegenwoordig dagelijks tijd door en deelt van alles op social media. We kunnen dus gerust stellen dat marketing op Social Media de moderne manier is van mond-tot-mondreclame. Met de grote opkomst van smartphones is internet tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, waardoor mensen een gratis wifiverbinding dan ook zeer op prijs stellen als ze buiten de deur zijn. Internetten zonder aan je mobiele databundel te vreten wordt steeds vaker als een must gezien. Nu kunnen ondernemers profiteren van de kracht van GRATIS Social Mediamarketing door hun klanten een zeer gewaardeerde Wifi-verbinding aan te bieden.

Simple berekening van een voorbeeld bedrijf.

Een Facebook share op nieuws overzicht van Facebook wordt gemiddeld gezien door 200 mensen in Nederland.

Volgens de cbs cijfers 85% van mensen die in Nederland wonen maken gebruik van een social media bron. Facebook heeft de grootste deel hier in. Een Facebook gebruiker heeft ongeveer 350 mensen in hun vrienden lijst gemiddeld in Nederland. Wij als WiFiM hebben de cijfer 200 als voorbeeldgenomen om een realistische plaatje te kunnen creëren.
50 shares per maand x 200 mensen die het zien op Facebook = 10.000 views op uw advertentie.

Met WIFIM Hotspot krijgt uw onderneming meer klanten en naamsbekendheid door simpelweg uw wifi diensten vrij te laten. Hoe makkelijker wilt u het hebben?

CONTROL PANEL

WIFIM biedt de ondernemer het gemak van een eigen dashboard. Daarmee kan de ondernemer zijn advertenties en promotieteksten beheren en de statistieken bekijken. Hij bouwt een database op met de e-mailadressen van mensen die in zijn onderneming zijn geweest en gebruik hebben gemaakt van WIFIM. Dit biedt hem de mogelijkheid om deze e-mailadressen vervolgens te gebruiken voor zeer gerichte marketing- en reclame activiteiten. In de grafieken kan de ondernemer zien wie op welke dag bij hem binnen zijn geweest.

Ons product is volledig customizable. De ondernemer kan in zijn eigen controlepaneel de advertenties, fotos, social mediafunctionaliteiten en alle gebruiksinstellingen heel eenvoudig naar eigen behoefte aanpassen. Zo kan men de social media functies één voor één activeren of deactiveren.

HOE WERKT HET?

nedirbanner