Meer Bekendheid meer klanten

Iedere onderneming heeft -ongeacht hun omvang- behoefte aan promotie en marketing. Social Media is hier bij uitstek het medium voor. Vrijwel iedereen brengt tegenwoordig dagelijks tijd door en deelt van alles op social media. We kunnen dus gerust stellen dat marketing op Social Media de moderne manier is van mond-tot-mondreclame. Met de grote opkomst van smartphones is internet tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, waardoor mensen een gratis wifiverbinding dan ook zeer op prijs stellen als ze buiten de deur zijn. Internetten zonder aan je mobiele databundel te vreten wordt steeds vaker als een must gezien. Nu kunnen ondernemers profiteren van de kracht van GRATIS Social Mediamarketing door hun klanten een zeer gewaardeerde Wifi-verbinding aan te bieden.

Simple berekening van een voorbeeld bedrijf.

Een Facebook share op nieuws overzicht van Facebook wordt gemiddeld gezien door 200 mensen in Nederland.

Volgens de cbs cijfers 85% van mensen die in Nederland wonen maken gebruik van een social media bron. Facebook heeft de grootste deel hier in. Een Facebook gebruiker heeft ongeveer 350 mensen in hun vrienden lijst gemiddeld in Nederland. Wij als WiFiM hebben de cijfer 200 als voorbeeldgenomen om een realistische plaatje te kunnen creëren.
50 shares per maand x 200 mensen die het zien op Facebook = 10.000 views op uw advertentie.

Met WIFIM Hotspot krijgt uw onderneming meer klanten en naamsbekendheid door simpelweg uw wifi diensten vrij te laten. Hoe makkelijker wilt u het hebben??