onze visie

onze missie

Stabiliteit is ons kwaliteit.

Waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe? WIFIM Social Hotspot levert WLAN technologie voor zowel binnen als buiten, met nadruk op Social. WIFIM Systeem werkt samen met gespecialiseerde WIFIM medewerkers met de nodige kennis en know how over de aanleg en toepassingen van social WIFI netwerken hebben.

De WIFIM Social Hotspot is het nieuwste paradepaardje van Bescom en we mogen gerust stellen dat we hiermee onszelf hebben overtroffen. Wat ons betreft hebben we de volgende ’big thing’ geïntroduceerd! We zijn nooit bang om te innoveren en nieuwe ideeën uit te proberen.

Heeft u een vraag over uw bestaande wireless LAN oplossingen of wilt u advies hoe u deze in een social hotspot kunt om toveren? Wij helpen u verder en voorzien u graag van aanvullende informatie. Per slot van rekening is het onze zaak om ons werk te ondersteunen en u te helpen vooruit te gaan en uw doelstellingen te verwezenlijken.

De Wifim Social Hotspot is ontwikkeld door Bescom. Bescom is een onderneming dat sinds 2005 actief is in software ontwikkeling, grafisch design, webservices.