NEW AGE SOCIAL MEDIA TOOL

WIFIM is een innovatieve marketingtool waarmee ondernemers zelf heel eenvoudig promoties kunnen opzetten en reclamecampagnes kunnen ontwikkelen. Deze kunnen ze vervolgens gratis delen via het sociale netwerk (facebook, twitter, foursquare en instagram) van hun klanten/bezoekers.

Het WIFIMsysteem word geïmplementeerd op het bestaande wifi netwerk van een onderneming en begeleidt klanten door de social mediastappen die hij moet zetten om verbinding met het internet te krijgen.

UITGEBREIDE CONTROL PANEL

Met uw eigen geavanceerde control panel
kunt u zelf uw promoties toevoegen
of wijzigen en de dagelijkse
of maandelijkse statistieken van
uw onderneming bekijken op uw computer
of mobiele apparaat.

MEER BEKENDHEID! MEER KLANTEN!

Word nog beter gezien op social media...

VOORDELEN VOOR DE ONDERNEMER

 • U wordt nog beter gezien op Social Media.
 • Voor promotie en reclamedoeleinden bouwt u een volledig nieuwe netwerk aan klanten op.
 • U bespaart op marketing, advertentiekosten en boekt u sneller meer klanten op voor minder geld.

lees meer

DE VOORDELEN VOOR KLANTEN

 • Gratis internet zonder opgave van wachtwoord vooraf.
 • U kunt uw klanten mee laten profiteren van uw georganiseerde promotie acties zoals: Like and Get acties.
 • Doeltreffend gebruikmaken van uw aanbiedingen, zijn uw klanten toevallig in de buurt, dan komen ze diezelfde dag bij u langs.

lees meer

WAT IS WIFIM?

WiFi technologie gebaseerd op social WiFi hotspots wordt steeds populairder.
Uw klanten liken uw Facebook, Twitter, Foursquare en Instagram pagina en krijgen direct toegang tot Internet, snel en eenvoudig. Hoe meer Likes en shares, des te meer online en mond tot mondreclame voor uw onderneming. Uw winst is: moeiteloos en automatische groei van uw klantenkring.
Simpel gezegd: Bent u op zoek om naar Gratis reclame voor uw bedrijf en te groeien met minimaal 30%? Dan is WIFIM de oplossing voor u!
Like en Share is reclame!

lees meer

OVER ONS

De toekomstgerichte houding in combinatie met jonge, dynamiek werknemers in binnen- en buitenland brengt met zich mee dat mogelijke trends op de voet gevolgd worden. Het bedrijf is dan ook continu op zoek en in ontwikkeling voor betere en nieuwere producten.

LEES MEER

WILT U MEEGROEIEN MET DE NIEUWSTE DOORBRAAK OP HET GEBIED VAN SOCIAL MEDIA MARKETING?

GESCHIKTE SECTOREN

 • HORECA
  HORECA

  Zoals café’s, bars, restaurants, koffiehuizen, lunchrooms, ijssalonnen etc.

  • DETAILHANDEL
   DETAILHANDEL

   Zoals de levensmiddelenbranche, de modebranche, de woningbranche etc.

   • SPORT, WELLNESS EN VRIJE TIJD
    SPORT, WELLNESS EN VRIJE TIJD

    Fitness centra, zwembad complexen, dierentuinen, diverse wellness centra, schoonheid centra, zorg instanties, kinderboerderijen, spa’s etc.

    ONZE DIENSTEN NAAST WIFIM

    SOCIAL MEDIA HULP

    Heeft u nog geen Facebook,Twitter of een andere social media? Heeft u er hulp bij nodig? Neem gerust contact met ons voor meer informatie hierover.

    WIFIM  BACKOFFICE ONDERSTEUNING

    WiFiM is gemaakt voor iedereen, dus het is erg simpel in gebruik. Maar als u hulp nodig heeft of liever de beheer van WIFIM back office aan professionele social media experts laten? Bel ons en maak eenafspraak voor meer uitleg hierover.

    DOELGROEP

    WIFIM is geschikt voor gebruik op alle locaties waar mensen voor kortere of langere tijd verblijven en gebruik maken van hun smartphone, tablet of laptop. Kortom in restaurants, hotels, cafe’s, bars, conferentiecentra en andere openbare gelegenheden.

    Maar men kan ook denken aan wachtkamers van huisartsen- en tandartsenpraktijken, (dieren-)klinieken, kapsalons, sportscholen en alle overige ondernemingen/instellingen waar mensen moeten wachten. We kunnen dus gerust stellen dat buiten de particuliere markt iedere locatie een geschikte plek is voor het wifimsysteem. Iedere onderneming heeft -ongeacht hun omvang- behoefte aan promotie en marketing. Social Media is hier bij uitstek het medium voor. Vrijwel iedereen brengt tegenwoordig dagelijks tijd door en deelt van alles op social media. We kunnen dus gerust stellen dat marketing op Social Media de moderne manier is van mond-tot-mondreclame.